Η Παρουσία μας
Οι δικηγόροι και οι σύμβουλοι του εταιρικού μας τμήματος θα σας βοηθήσουν με όλες τις πτυχές της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένης της σύστασης, της διακυβέρνησης και της λειτουργίας της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Καλή μας Φήμη
Η καλή μας φήμη στηρίζεται στο ήθος, στις αρχές, στον επαγγελματισμό και στην ικανότητα μας να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών
μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Φιλοσοφία μας
Συμβουλεύουμε και προστατεύουμε επιμελώς τα συμφέροντα των πελατών μας από το 1996.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Previous slide
Next slide

Η ιστορία μας από το 1996

Η Εταιρία ιδρύθηκε το 1996 από τον Χρίστο Πατσαλίδη με την επωνυμία Χρίστος Πατσαλίδης & Συνεργάτες.  Σήμερα, στεγάζεται στην καρδιά της Λευκωσίας πολύ κοντά στα δικαστήρια και το επιχειρηματικό κέντρο της πόλεως.

Η καλή φήμη της Εταιρείας μας ως παροχέας αποτελεσματικής εκπροσώπησης και εξυπηρέτησης την έχει καθιερώσει ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη. Στόχος μας είναι η εξεύρεση καινοτόμων και πρακτικών λύσεων στις σύνθετες επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας με σκοπό τη επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Οι ανάγκες αυτές περιλαμβάνουν τον χειρισμό ολοένα και πιο περίπλοκων νομοθετικών ρυθμίσεων, την αντιμετώπιση νομικών διαφορών, την ανάλυση χρηματοοικονομικών θεμάτων, σε νέες και υφιστάμενες αγορές, καθώς και την αξιολόγηση νέων ευκαιριών.

0 +
ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
0
ΒΡΑΒΕΙΑ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ
0
ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
0
ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βραβεία & Αναγνωρίσεις

BLOG

Ιούλ 20, 2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαρ 31, 2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαρ 09, 2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καριέρα

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δεσμευόμαστε σε ένα εργασιακό περιβάλλον βασισμένο σε γνώση, τεχνογνωσία και υψηλές ηθικές αξίες, όπως σεβασμός στη διαφορετικότητα, τη διαφάνεια και την υπευθυνότητα. 

Αναζητούμε ταλαντούχο προσωπικό που πιστεύει στις αξίες μας και θέλει να χτίσει μακροχρόνια και γόνιμη καριέρα. Εάν αυτό σας εμπνέει και επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το βιογραφικό σας.