Βιομηχανικοί Τομείς

Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Ψυχαγωγία

Η βιομηχανία μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι ίσως ένας από τους ταχύτερα εξελισσόμενους κλάδους στον κόσμο κυρίως λόγω της προόδου της τεχνολογίας. Με την εξέλιξη της βιομηχανίας διαμορφώνονται και οι νόμοι σε εθνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Έχουμε εκτεταμένη γνώση του κλάδου και διαχρονικά έχουμε συμβουλεύσει τους μεγαλύτερους παράγοντες στην κυπριακή αγορά προτείνοντας μοναδικές λύσεις σε ασυνήθιστες καταστάσεις.

Η δυσφήμηση, η ρύθμιση περιεχομένου, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και η κανονιστική συμμόρφωση είναι μόνο μερικοί από τους τομείς στους οποίους συχνά συμβουλεύουμε.

Συνεταίρος επικοινωνίας στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, Αυγουστίνος Τσάρκατζιης,
avgoustinos.tsarkatzis@patsalides.com.cy

Ενέργεια

Η εμπειρία μας στον τομέα της ενέργειας περιλαμβάνει υπηρεσίες στους πελάτες μας για να διαχειριστούν την εκτεταμένη νομοθεσία και κανονισμούς του κλάδου καθώς και συναλλαγές που αφορούν φωτοβολταϊκά πάρκα.  

Ο κλάδος στη Κυπριακή αγορά αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και κατ’ επέκταση η νομοθεσία αλλάζει

Το εκτεταμένο δίκτυό μας στην τοπική αγορά έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην επίλυση ζητημάτων και την πραγματοποίηση αμοιβαία αποδεκτών συμφωνιών.

Συνεταίρος επικοινωνίας στον τομέα της Ενέργειας Βαρτενή Κασαπιάν, varteni.kasapian@patsalides.com.cy

Υγεία και Φαρμακευτικά Προϊόντα

Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι μία από τις πιο ρυθμιζόμενες αγορές στον κόσμο.

Η εταιρεία μας διαθέτει ευρεία εμπειρία στον κλάδο που συμπεριλαμβάνει κανονιστική συμμόρφωση, ασφάλιση υγείας, εξαγορές εντός του κλάδου, δικαιώματα ασθενών κλπ.

Κατανοούμε τα επιχειρηματικά θέματα που προκύπτουν και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας.

Συνεταίρος επικοινωνίας στον τομέα της Υγείας και Φαρμακευτικών Προϊόντων, Κωνσταντίνος Κοκκινόφτας,

constantinos.kokkinoftas@patsalides.com.cy

Ακίνητα

Την τελευταία δεκαετία ο κλάδος των ακινήτων στη Κύπρο έχει εκτοξευθεί στα ύψη και η πλοήγηση στο νομικό σύστημα είναι περίπλοκη και πολυσύνθετη.

Κατέχουμε τη γνώση και την εμπειρία να βοηθήσουμε τους πελάτες μας σε οποιαδήποτε συναλλαγή προτίθενται όπως πώληση, αγορά, μίσθωση, χρηματοδότηση ή διαδικασία κατάσχεσης. Συμβουλεύουμε σχετικά με τις φορολογικές επιπτώσεις, τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και τους κανονισμούς χρήσης γης.

Μπορούμε να διαπραγματευτούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προτεινόμενης συναλλαγής και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των πελατών μας καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της δοσοληψίας.

Συνεταίρος επικοινωνίας στον τομέα των Ακινήτων, Γιώργος Παναγίδης,

george.panayides@patsalides.com.cy